Gallery

Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.

Jernved-Jernvedlund

Galleri

Her er lidt forskellige billeder fra div. arrangementer: Jernved Byfest 2019 i uge 27 i lidt vilkårlig rækkefølge. . Desværre er ikke alle billeder lige gode, men giver dog indtryk af hyggelig atmosfære. Billederne er taget i "offentlig rum", men hvis nogen ikke bryder sig om at de er offentligt tilgængelige, skal i kontakte hjemmeside administrator. .

En spontan ide og et opråb til fodboldglade børn i byen: kom og spil en fodboldkamp en times tid gav hele 12 friske spillere og nogle fædre på banen. Med behørig afspritning gik det hele fint efter corona regler og alle havde en dejlig dag. 

Her er lidt fra fodboldskolen 2020, hvor 23 børn deltog og 4 friske unge mennesker var ledere. 

tusind tak for endnu en skøn byfest, hvor vejret artede sig ok, og udvalget havde skabt nogle dejlige rammer, der blot var til at "udfylde"- en aktivitet, vi er gode til i vores by

Her er et lille udpluk af billederne fra årets gymnastikopvisning, der nåede at blive afviklet før coronavirussen gjorde tingene vanskeligt mange steder

Billeder fra den første Jernved Lejr, der fandt sted i september 2019, og 21 børn deltog i et spændende projekt arrangeret af en forældregruppe i byen for at alle kunne lære hinanden bedre at kende. lejren var en kæmpesucces, der tåler gentagelse..