Kulturhus - info

 

Status vedr. Jernved kulturhus.

 

I skrivende stund er finansieringen på plads. Vi har indtil nu fået 250.000,00 kr. samlet ind ved husstandsindsamling og erhvervsdrivende, så vi nu er oppe på et beløb på 2.150.000,00 kr. inden vi skal låne penge. Derudover har vi fået lovning på næsten 1.500 timers frivillig arbejde. FLOT!

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for den gode modtagelse vores indsamlere har fået, når de har været rundt. Også en stor tak til indsamlerne.

Vi har fået priser på byggeriet, og de holder helt i forhold til det budget, der er lagt. Det er faktisk sådan, at der ser ud til at blive en lille smule luft i det budget der er lavet. Det betyder, at vi måske ikke får behov for så stort et lån, som vi havde forventet. Der er også mulighed for, at vi gør pladsen foran huset lidt pænere eller måske overvejer at lave glashuset mellem aktivitetshuset og kulturhuset. Dette er kun strøtanker, og der er ikke taget beslutning om noget som helst endnu.

Nu skal vi koncentrere os om at få projektet lavet, som vi er i gang med.

Starttidspunktet afhænger alene af kommunen. De har smølet helt urimeligt meget i afdelingen for kultur og fritid. Byggetilladelsen er færdig, men den kan vi ikke få, for overskødning af bygningerne til os er ikke færdig. Det vi har lovning på nu er, at det er på byrådets dagsorden den 1 mandag i maj. Vi håber på, at det kommer i økonomiudvalget sidst i april, og er det ok der, så starter vi.

Vi glæder os meget til at komme i gang, og håber alle der har meldt sig til at hjælpe, vil få en god oplevelse ved at være en af projektet.

Venlig hilsen

Arbejdsgruppen

V/ Anne Grethe Schmidt, Arne Hansen, Per Lauridsen, Bent Jepsen, Jesper Larsen og Bjarne Steiner