Kulturhus

 

Status for etablering af det nye kulturhus.

Her hvor sommerferien er ved at være ovre, er vi ved at gøre klar til at sende fondsansøgninger til at lave et nyt og spændende hus til at afløse vores forsamlingshus. Vi venter spændt på en udmelding fra Esbjerg kommune, som vi forventer at have midt i september. Indtil da arbejder vi fortrøstningsfuldt videre.

Vi er også ved at lægge sidste hånd på den endelige indretning af køkkenfaciliteter og de øvrige lokaler. Og jo mere vi arbejder med det jo mere stiger gejsten og glæden ved det, der er mulighed for at skabe.

 

Det hvide hus - En lille reminder

Som der blev fortalt på borgermødet indgår det hvide hus ikke i projektet, og vil blive revet ned, hvis der ikke kommer nogle forslag til anvendelse, der kan realiseres. Så er der nogen, der sidder med den helt rigtige ide, og måske lidt finansiering, så må i endelig henvende jer, for så er vi selvfølgelig klar til at forfølge op på de ideer, der måtte komme.

 

Spørgsmål

I øvrigt håber vi at folk, der måtte have spørgsmål og kommentarer i forbindelse etableringen af kulturhuset og flytningen af forsamlingshuset, henvender sig til os, så vi kan få en snak om hvad der skal ske. Det er jo vigtigt, at der en god opbakning til sådan et projekt, og der må i hvert tilfælde ikke være nogen misforståelser.

 

Venlig hilsen

Arbejdsgruppen

Anne Grethe Schmidt, Arne Hansen, Per Lauridsen, Bent Jepsen, Jesper Larsen og Bjarne Steiner